Velkommen som konfirmant i Ålgård/ Gjesdal 2022 - 2023

 

GÅ TIL PÅMELDING

Alle er velkomne til konfirmasjon i kirken! Både du som tror, tviler, er usikker, ikke tror, ikke har tenkt på sånt før eller er nysgjerrig, er velkommen som konfirmant.  

 

Vi ønsker at konfirmanttiden skal være en god og lærerik tid for alle konfirmantene, fylt med fine opplevelser, erfaringer og kunnskap til å ta med seg videre i livet. 

 

 

Et konfirmantår i Ålgård kirke består av følgende: 

  • Undervisning 1 gang i mnd. på onsdager (1,5 time) med aktiviteter, lek, spennende temaer om tro, tvil og livets store spørsmål 

  • Gudstjenester 

  • Konfirmantweekend 

  • Temalørdager (1 høst – 1 vår) 

  • Konfirmantaksjon (fasteaksjon til inntekt til Kirkens Nødhjelp)

  • Hjemmegrupper 4 samlinger i janaur/februar

 

 Som konfirmant får du mange nye opplevelser, og du får lære mer om Gud og deg selv. I konfirmasjonstiden får du muligheter til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre – uansett hvilket utgangspunkt du har. 


Konfirmasjonsdatoer: 

Ålgård kirke – lørdag 22.april 2023 

Ålgård kirke – lørdag 29.april 2023 

Gjesdal kyrkje – søndag 28.mai 2023  

 

Konfirmantopplegget er felles for Ålgård kirke & Gjesdal kyrkje med samlinger i Ålgård kirke. Foreldre og konfirmanter oppfordres til å bli medlem av vår facebook gruppe: Ålgård konfirmant 2022 – 2023. Her vil det bli lagt ut påminnelser om de ulike arrangementene, og diverse informasjon etter hvert.  

 

Det blir et felles informasjonsmøte for foresatte og konfirmanter torsdag 31.mars kl. 20:00-21:00 i Ålgård kirke.    Et bilde som inneholder tekst, innendørs, person, vegg

Automatisk generert beskrivelseEt bilde som inneholder person, folkemengde, flere

Automatisk generert beskrivelse